STEMME, SANG, SOL OG SJØ

Stemmespa i Spanias villa Joyosa

Kurs for alle som ønsker å bli bedre kjent med stemmen. Du trenger ingen forkunnskaper. Spennende øvelser hvor du utforsker det som bor i deg og stemmen din.

Pust, bevegelse, lyd, ingen prestasjonskrav og en leken tilnærming til stemmen. Følg ditt eget tempo i en trygg liten gruppe.
Kom med den stemmen du har og nyt kombinasjonen av sang, sol og sjø.

Ønsker du rett og slett bare å bli glad i stemmen din eller få tak i det unike spesielle som bor i deg og din stemme? Eller har du større drømmer, om å stå på scenen? Uansett hva din drøm er, å bli med på sang og stemmekurs i Spania kan være første skritt på veien mot å realisere din drøm.

Praktisk informasjon om kurset

Villajoyosa har beholdt sitt spanske særpreg, og ligger ca. 4 mil nord for Alicante og 30 minutter med buss fra flyplassen.

Kurset holdes i slutten av oktober 2023

Kun kurs uten overnatting: Pris: kr 9600,-.

Jeg undersøker per dags dato gode muligheter for overnatting.

  • Første kveld. Informasjon og oppvarming første kveld kl. 17:30 og avrunding etter frokost.
  • Mer info om kurset kommer snart.
  • Det vil være utforskning av stemmen og sang ute i naturen og inne i gode lokaler. Muligheter for bading i sjøen i umiddelbar nærhet, og en formiddag på matmarkedet.

Fly bestilles av den enkelte, siden man kommer fra ulike steder i landet og noen ønsker å komme tidligere eller bli lenger. Det vil være muligheter for å gå ut og spise sammen på mange av de koselige restaurantene. Det pleier å være populært. Hver enkelt betaler for sin mat.

Du vil også få tid til å oppleve stedet og området rundt. Anbefaler å reise en dag i forveien og få med deg markedet på torsdag.  Villajoyosa har beholdt sitt spanske særpreg, og ligger ca. 4 mil nord for Alicante og 30 minutter med buss fra flyplassen.

Bli med til Spania i november og SLIPP STEMMEN LØS!!

Begrenset med plasser.  Kun plass til 8 deltakere. Grip sjansen!

villajoyosa hus i solnedgang
sangkurs spania. fjellet
villa joyosa.havet
sangkurs spania Emily og Hege