Introduksjonskurs i sang på hotell Allon Villa Joyosa (Spania).

12-13 november. kl 15.00-17.00.
INTRODUKSJONSKURS I SANG FOR ALLE i Villa Joyosa I SPANIA.

Hotell Allon. 2 estasje. Kurset er på norsk og passer for alle.

12. og 13. november kl 15.00-17.00.
Pris: 400kr for begge dagene. 250kr for kun første dagen.

Intro kurs. Del 1. Støtte og generell introduksjon til stemme-teknikk.
Introkurs del 2. Lær mer om stemmens mange muligheter.
Lær det grunnleggende som gjør at å synge blir lett og morsomt. Kurset passer for alle som vil få mer kontroll på stemmen. Lær å støtte stemmen så du kan synge lysere, få mer kraft, lengre toner og at du føler at du har mer kontroll på stemmen. Kurset er inspirert av Complete Vocal Technique. Kurset passer for alle uansett nivå eller alder.

 

 

STEMME, SANG, SOL OG SJØ

Kurs for alle som ønsker å bli bedre kjent med stemmen. Du trenger ingen forkunnskaper. Spennende øvelser hvor du utforsker det som bor i deg og stemmen din.

Pust, bevegelse, lyd, ingen prestasjonskrav og en leken tilnærming til stemmen. Følg ditt eget tempo i en trygg liten gruppe.
Kom med den stemmen du har og nyt kombinasjonen av sang, sol og sjø.

Ønsker du rett og slett bare å bli glad i stemmen din eller få tak i det unike spesielle som bor i deg og din stemme? Eller har du større drømmer, om å stå på scenen? Uansett hva din drøm er, å bli med på sang og stemmekurs i Spania kan være første skritt på veien mot å realisere din drøm.

Praktisk informasjon om kurset
Kurset holdes på Hotell Allon i Villa Joyosa med panorama utsikt over sjøen, og noen få minutter til et deilig bad. Villajoyosa har beholdt sitt spanske særpreg, og ligger ca. 4 mil nord for Alicante og 30 minutter med buss fra flyplassen.

Kurset holdes 4-5 dager i november 2018

Kun kurs uten overnatting: Pris: kr 3900,-.

Kurs inkludert 4 netter overnatting i dobbeltrom med frokost 10-14 november på hotell Allon. 5850kr.  For enkeltrom vil det koste 800kr mer for kurset. (Denne prisen forutsetter påmelding FØR 20 Juli. Etter dette vil hotellprisene være noe høyere. Du kan også leie leilighet på egenhånd, mye fint og billig. Be om tips.

Informasjon og oppvarming første kveld kl. 17:30 og avrunding etter frokost 14 november.
Fly bestilles av den enkelte, siden man kommer fra ulike steder i landet og noen ønsker å komme tidligere eller bli lenger. Det vil være muligheter for å gå ut og spise sammen på mange av de koselige restaurantene. Det pleier å være populært. Hver enkelt betaler for sin mat.

Du vil også få tid til å oppleve stedet og området rundt. Anbefaler å reise en dag i forveien og få med deg markedet på torsdag.  Villajoyosa har beholdt sitt spanske særpreg, og ligger ca. 4 mil nord for Alicante og 30 minutter med buss fra flyplassen.

Bli med til Spania i november og SLIPP STEMMEN LØS!!

Begrenset med plasser. Grip sjansen!

villajoyosa hus i solnedgang
sangkurs spania. fjellet
villa joyosa.havet
sangkurs spania Emily og Hege