Tilbakemeldinger fra elever

Tilbakemeldinger fra elever

Karin is one of the best vocal coaches I have ever had! I struggled with performance anxiety, but Karin's presence, genuine personality and ability to see what each student needs was a milestone in overcoming it. After going through several vocal coaches, I didn't need to look any further after our sessions. I highly recommend her! (Iris Alm Faleide, Freelancer)
Jeg har min datter hos karin og hun utvikler seg helt fantastisk ! Vi prøvde kor undervisning men hun kom ikke frem og fikk ingen selvtilitt av det.. Etter at hun begynte hos karin har hun kommet til sin rett og utvikler seg i sitt eget tempo og får god selvtilitt og MYE glede !!! Som mor tenker jeg at her er det en jente som ønsker å på en eller annen måte å bevare musikken som en del av livet sitt fremover… Da er det VIKTIG med en GOD og engasjert lærer ! GLAD vi har funnet Karin … 🙂 Elena
Mamma, det var såå gøy. Vet ikke hvordan jeg skal klare å vente en hel uke til neste gang». (Beate 11 år)
Karin er et naturtalent til å undervise i sang. Hun får oss til å åpne opp stemmen og lage lyder vi ikke visste vi hadde. Karin bruker kreative metoder for å lage en sammenheng mellom indre bilder, følelser og sangstemmen. Deilig, befriende og utviklende! (Anne Gro Inntrand, psykolog)
Jeg har vært med på flere av Karin sine «slipp stemmen løs» kurs. Jeg er imponert over Karin sine personlige og pedagogiske evner. Mange blir positivt overrasket over å oppdage sine sanglige og kreative ressurser. Jeg har erfart at hun underviser med respekt og ekte omsorg for hver enkelt kursdeltaker, noe som har gjort at jeg som kursdeltaker har følt meg trygg og meget godt ivaretatt. Det har vært veldig inspirerende, forløsende og personlig berikende å delta på Karin sine kurs. (Tom Næss 1.amanuensis. Norges musikk høgskole)
Karin Dammen er en sprudlende og positiv dame med masse energi. Etter at jeg har begynt å ta sangtimer hos henne har jeg fått mye kontroll over stemmen. Har lært mange effektive og sunne teknikker som har ført til en lettere, mer leken og morsom hverdag som vokalist. Jeg har også fått en større selvtillit og blitt mer trygg på meg selv. Siden 2012 har jeg jobbet med et soloprosjekt som heter «the twin». Dette året har vi hatt mange konserter og laget ny EP som heter «blond on blond». All den hjelpen jeg har fått av Karin har ført til bedre slutt resultat som jeg er evig takknemlig for. (Marius Tveit)
Jeg snublet over Karins kurs oppi gata her i Villajoyosa. I 60 år har jeg ønsket meg sangstemme. Tenk om den stemmen jeg har kunne brukes til en eller annen form for sangaktig musikk! (Jeg lager fortellerforestillinger med musikere og sangere. Jeg skriver historiene og er fortelleren, mens de lager musikken og musikalsk lydbilde.) Jeg tok sjansen på å kaste bort noen tusenlapper på et stemmekurs noen få meter unna. Karin overrasket stort! Det ble ikke en krone eller et eneste minutt bortkastet. Det ble gøy! Festlig! Lekende og blodig alvor! Det ble grensesprengende, utviklende, transformerende og teoretisk og teknisk lærerikt. Forfærdelig skummelt og vidunderlig forløsende. Jeg blir med på neste og neste og neste … kurs! Karin er en midt i blinken lærer for meg. Hun er spontan og kreativt tilstede her og nå i det magiske øyeblikk hvor noe helt nytt plutselig oppstår. Hun er ærlig og ekte i sitt engasjement for hver enkelt kursdeltaker. Hun er omsorgsfull og dypt tilstedeværende hos hver enkelt og viser genuin glede og begeistring over deltakernes utvikling. Slikt kan det bli kunst av! Og slikt kan vi deltakere risikere å bli bedre mennesker av. Vi blir i hvert fall rikere. Og gladere. Og noen av oss blir til og med friskere både her og der, kan det se ut som. Og ja, jeg synger mer. (Hege, forteller) Jeg lærer mye spennende i sang timene til Karin. Hun er en lydhør lærer, som tilpasser opplæringen etter eleven utfra sin brede sang pedagogiske bakgrunn. Jeg synes det er utfordrende og kjempeartig å ha sangtimer. (Harriet)