Karin synger Edith Piaf, egne komposisjoner, balkan og musikk med sjel

og akkompagnerer seg selv på trekkspill

Edith Piaf. passion

Edith Piaf sine sanger lever evig og treffer midt i hjertet. Karin Destainville Dammen tilbyr en autentisk og følelsesladet fremføring av vår alles Edith Piaf.

 

Sangene blir sunget på flytende fransk akkompagnert av et lite rødt trekkspill.

 

Piaf levde et eventyrlig liv med store opp og nedturer. Hun vokste nærmest opp på gata og hennes reise til suksess er fargersprakende utrolig og fengende. Karin røper snertne historier om livet hennes, og du får også vite mer om de vakre historiene som skjuler seg bak de franske sangtekstene.

 

Bli med inn i en reise med lidenskap og sterke følelser.

 

Karin har fransk bakgrunn og er vokst opp i en liten norsk drabantby. Hun har holdt over 200 Edith Piaf konserter og synger på flytende fransk. Karin er en allsidig artist som også komponerer egne franske chansons og kan by på folketoner og viser fra sør og øst Europa.

 

Kanskje får du en smak av en eller to egenkomponerte franske viser under en Piaf konsert hvis du er heldig.

 

Karin har spilt på en rekke ulike steder. For eksempel cafe Magenta i Fredrikstad, Helllviktangen på Nesodden, cafeteatret og minnekirken i Villajoyosa. Hun har også hatt mange turneer med den kulturelle spaserstokken rundt om på Østlandet, samt spilt for ulike foreninger, sommerfester, julebord og runde år.

trio3)
Karin synger 3

Ønsker du en konsert du sjelden vil glemme? Eller en spesiell velkomst til dine gjester? Fransk sjel og en touch av balkan – Intenst, følelsesladet og magisk. En mektig coctail av balkan, sigøynermusikk, sefardiske innslag, tango og franske egenkomponerte låter (av Karin som synger på flytende fransk). La deg forføre inn i en verden av heftige rytmer og lidenskap. Med et utvalg av dyktige musikere spiller Karin alt du kan drømme om av musikk med stil, eleganse og magi. 

Karin har slått an med egenkomponerte franske chansons som setter følelsene i sving med både humor, lidenskap og skjønnhet.
Det er spennende med musikk som kommer fra så forskjellige land og kulturer, og hvor man likevel kan høre den røde tråden...det som binder oss sammen.
Karin samarbeider med trekkspiller og trubadur Trond Romstad. Her er det både balkan, tango, franske chansons og inkluderer Edith Piaf.
Trioen Mizou har vært kjent for sitt spenn mellom det vare og rørende og en eksplosiv lidenskap av krutt. De har også et spennende samspill på scenen. De har spilt både for den kulturelle skolesekken, grønn festival, og på scener som Hellviktangen på Nesodden, Cafeteateret og cafe magenta i Fredrikstad.
Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

Karin er kjent for sin innlevelse og evne til å fenge publikum med lidenskap, hjerte og humor.

profilbilde.trekkspill.pia.lurt smil
Edith piaf.sterke følelser