Karin synger Edith Piaf

og akkompagnerer seg selv på trekkspill

Edith Piaf. passion

Edith Piaf sine sanger lever evig og treffer midt i hjertet. Karin Destainville Dammen tilbyr en autentisk og følelsesladet fremføring av vår alles Edith Piaf.

 

Sangene blir sunget på flytende fransk akkompagnert av et lite rødt trekkspill.

 

Piaf levde et eventyrlig liv med store opp og nedturer. Hun vokste nærmest opp på gata og hennes reise til suksess er fargersprakende utrolig og fengende. Karin røper snertne historier om livet hennes, og du får også vite mer om de vakre historiene som skjuler seg bak de franske sangtekstene.

 

Bli med inn i en reise med lidenskap og sterke følelser.

 

Karin har fransk bakgrunn og er vokst opp i en liten norsk drabantby. Hun har holdt over 200 Edith Piaf konserter og synger på flytende fransk. Karin er en allsidig artist som også komponerer egne franske chansons og kan by på folketoner og viser fra sør og øst Europa.

 

Kanskje får du en smak av en eller to egenkomponerte franske viser under en Piaf konsert hvis du er heldig.

 

Karin har spilt på en rekke ulike steder. For eksempel cafe Magenta i Fredrikstad, Helllviktangen på Nesodden, cafeteatret og minnekirken i Villajoyosa. Hun har også hatt mange turneer med den kulturelle spaserstokken rundt om på Østlandet, samt spilt for ulike foreninger, sommerfester, julebord og runde år.

14 juni på Cafe Sjøstjernen i Drøbak. Kl 19.00 Billett: 150kr Billetter kjøpes på tikkio.com: Edith Piaf og Kjærligheten. Kjøp her.

Karin er kjent for sin innlevelse og evne til å fenge publikum med lidenskap, hjerte og humor.

profilbilde.trekkspill.pia.lurt smil
Edith piaf.sterke følelser