sangkurs.voksen.

Sangundervisning for voksne

NYTT OG POPULÆRT: Sangglede. Sangkurs på nett:

Skulle du ønske du kunne synge fra hjertet?

Lær å synge i din egen stue uten at noen hører deg! Du kan fortløpende stille spørsmål og gi tilbakemeldinger ved at jeg setter lyd på deg, eller skrive i chatten.

Du får tilgang til en lukket facebook gruppe der opptak av kurset legges ut så du kan bruke når du vil. De vil du ha tilgang til i et år.

Du lærer å synge lysere, få lengre toner, få mer kraft på stemmen, å bruke støtten som gjør det lettere å synge, å få mer kontroll på stemmen (renere toner) og å gjøre en sang magisk, og mye mer. Kanskje aller viktigst er at du får bli kjent med stemmen din "innenfra", så du kan synge fra hjertet, føle deg trygg, og ikke være så selvkritisk.

Du trenger ingen forkunnskaper. Dette er et kurs både for deg som føler at du ikke kan synge, og deg som kan, men har lyst til å lære mer. Du synger med den stemmen du har og utvikler stemmen derfra.

Trenger du litt hjelp underveis? Da kan jeg sette på lyd og hjelpe deg med en konkret utfordring. Det er noe alle lærer av å få være med på. Du kommer også foran i køen for enkelt timer med en liten rabatt på dem, hvis du skulle ønske deg et par enkelt timer i tillegg etter endt kurs, eller underveis.

Vi tester ut det du har lært på ulike sanger. Det kan være en kjent sang, noe eksotisk jeg har valgt ut, og av og til noe du selv har valgt.

Du vil få tilsendt en link til zoom på mail i god tid før kurset samt tekster på sanger som vi skal jobbe med.

Hjertelig velkommen.

Bare spør hvis du skulle lure på noe. Dette er GØY!

Nytt kurs kommer etter påsken.

Påmelding er bindende.

Kurset er populært, så plassene vil antagelig gå fort unna.

Unn deg noe som gir både livsglede og overskudd!! Også blir du tryggere på stemmen din og det blir mer moro å synge!!

 

 

Syng ut! Sangkurs på Nesodden. Et kurs med mye fokus på frigjøring av stemmen, å utforske sammen, lyder, rytmer, samklang. Passer for alle som ønsker å finne stemmen gjennom lek, utforskning, men også å lære noen gode teknikker som gjør det lettere å synge.

 

  • Tekniske kurs hvor du lærer effektive, morsomme og anerkjente metoder for stemmebruk.
  • Jeg tilbyr også kurs med fokus på å utforske stemmen og få et friere forhold til stemmebruk. 
Kontakt meg gjerne på karinsang@gmail.com

Introduksjonskurs i grunnleggende sangteknikk.

Alle kan lære å synge! Glem mytene! Her kommer de saftige triksene!

Introduksjonskurs med vekt på teknikk

KOMMER SNART.  kl. 18.30-21.00 Kurs i grunnleggende sangteknikk. Kurs for nybegynnere og de som ønsker å lære mer. Lær effektive teknikker for å få kontroll på stemmen og synge med innlevelse.

Intro kurs. Del 1. Støtte og generell introduksjon til stemme-teknikk. Avspenningsøvelser.
Introkurs del 2. Lær mer om stemmens mange muligheter.
Fortolkning. Hvordan gjøre en sang spennende og levende. (kommer senere)

Lær  grunnmuren i sang: Å bruke støtten på en konkret og lettfattelig måte tilpasset din måte å lære på. Dette og flere andre teknikker vil hjelpe deg å nå de lyse tonene, synge kraftullt, holde tonene lenge og få mer kontroll på stemmen. Jeg tilbyr en kursrekke på fire. Stemmen har fire gir/modes. Du kan synge stille og mykt (1 gir), mer tilbakeholdt og med mer kraft (2 gir), stort og åpent og kraftfullt (3 gir). Skarpere og evt enda lysere og kraftigere (4 gir). Fortolkning er det som skaper magien i sang.

Du kan velge om du vil følge alle kursene, eller kun velge ut det som interesserer deg mest. Introduksjonskurset anbefales uansett.

Dette er et innførings kurs inspirert av Complete Vocal Technique.  Grunnkurset er for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan få mer kontroll på stemmen. Metoden gir raskt resultater.

 

Kommende kurs

Sangkurs for nybegynnere og litt øvede. Her får du:

  • Introduksjon i grunnleggende sangteknikk inspirert av CVI.  
  • Fordypning i støtte, neutral og curbing
  • Overdrive og Edge. Hvordan synge med skikkelig kraft.
  • Fortolkning av sanger, spennende rytme øvelser. Slipp stemmen løs.

Så du forresten Stjernekamp i oktober? Der fikk Heidi hjelp fra en skole i Danmark, for å få til noe riktig vanskelig. Det var Complete Vocal Institute, som har utviklet disse metodene.

 

Rabatt på pakker på 5 eller 10 timer. Ta kontakt.

 

slipp stemmen løs kurs -En frigjørende tilnærming til stemmen

12246656_890872697676169_7480951525641317107_nØnsker du å bli bedre kjent med og glad i stemmen din? Føle mer frihet i stemmebruk? Snakke og synge mer "innenfra"?

 

Dette er kurset hvor du får hjelp til å legge bort hodet, finne tilbake til en naturlig tilnærming til stemmen hvor du ikke lenger trenger å være flink.

Du lærer å synge fra kroppen, følelsene og fantasien. Øvelser som bringer fram kraften din og øvelser som gir deg ro og avspenning. du får muligheten til å søke innover og til å oppdage din stemme i møte med andre stemmer. Alt for å bringe deg nærmere sanggleden! Trygghet og god gruppedynamikk står i fokus. Jeg har som lærer mange års erfaring med å undervise i denne Roy Hart inspirerte tilnærmingen til sang, og har sett hvor befriende den er for deltakerne, både for stemmen, men også som menneske.

Anbefaler å være med. Du trenger ikke å kunne noe som helst om sang eller stemme for å delta. Bare nysgjerrighet for din egen stemme.

Forskning viser at å lære i gruppe gir de beste resultatene. I grupper lærer man av hverandre og blir trygg på å bruke stemmen sammen med andre.

Kurset er også for personer som ønsker å få sterkere kontakt med sin egen kreativitet og sitt potensiale som menneske. Det er Roy Hart Theater inspirert.

 

Frigjørende Stemmekurs.

 

Fortolkning - kommer

Hvordan gjøre en sang spennende og levende.
Fortolkning: kl 18.00-20.30.

 Langhelgkurs - grunnkurs i stemmebruk -dato kommer

  • Frigjørende og noe teknikk. Lær om støtte som er grunnmuren i sang og om stemmens fire gir. Lær å finne stemmen fra kroppen og følelsene.  Begge tilnærmingene er beskrevet over.
  • Du får jobbet i gruppe og muligheten for individuell veiledning. Dette er et kurs for deg som virkelig har lyst til å bli kjent med stemmen din. Du kan være nybegynner eller øvet.
  • Vi starter fredag kl 17-20.00 og fortsetter kl 10.20-17.00 lørdag og søndag. Ta kontakt for påmelding eller hvis du lurer på noe.

Påmelding til alle kurs er bindende.

sangkurs spania med Camilla
Sangkurs spania. fjellet
sangkurs.voksen.