Meld deg på gratis sangkurs her!

 

 

På gratis sangkurset vil du få prøve ut

Gode oppvarmingsøvelser så spenningene  som stanser sangen gradvis slipper taket. 

Ofte er det spenninger i kroppen og halsen som stopper deg fra å få til det du vil i sangen. Lær gode oppvarmingsøvelser som hjelper deg å bli kvitt dem. Da glir sangen lettere og du slipper å bli hes og sliten i stemmen.

En rask innføring I stemmens fire gir og falsetten som hjelper deg å kommer lysere, få mer kraft og synge på helt nye måter.

Dette er i stor grad basert på og inspirert av komplett vokal teknikk som er en anerkjent og forskningsbasert (over 30 år lang) tilnærming til hvordan vi best kan bruke stemmen. Ved å bytte gir (måten du synger på), eller finne senter av giret du synger i, kan du plutselig få til det du trodde var umulig, med stemmen din.

Du vil få lære gode støtte øvelser som gjør det lettere å synge.

Lettfattelige og morsomme øvelser som hjelper deg å bruke magen og ryggen riktig når du synger. Dette er grunnmuren i sang.

Hvordan fortolke en sang og hvordan synge rått og usensurert fra hjertet og levra?

Hvordan tilnærme deg sangen så det blir spennende og levende å høre på.

Hvordan sette DITT særpreg på en sang og synge fra ditt innerste?

Få hjelp til å finne tilbake til stemmen din rått og usensurert. Fra følelsene, kroppen, uten å tenke.

Dra på en mini oppdagelsesreise i din stemme.

Tilbakemeldinger fra elever på slipp stemmen løs sangkurs

"Så når jeg oppsummerer noe av det jeg har lært av deg, er det også tryggheten i å synge i vei. Jeg våger meg på å utforske lysere toner, lytter til hvordan andre synger.

Jeg har også begynt å spille piano igjen, så jeg kan synge til og leker med å lage egne sanger." (Margaret Heldor)

Kine Cecilie

Kine Cecilie

Karin sine kurs ER magiske når det kommer til stemmeutvikling, så her har du kommet til riktig pedagog. Det vet jeg alt om, siden jeg startet og nå har jeg vidt forskjellige stemmer faktisk.

 

Karin setter stemmen til liv på så mange måter! Hun har en proppfull verktøykasse av sangteknikker, både mer teknisk og mer ubevisst fremkallende. Ikke minst har hun et vesen som inspirerer til å intensivere livet, og gjøre mer av det man elsker!

 

NY PERSON

 

 

bilde med lue reprise gratis sangkurs

"Jeg har lært at man ikke behøver å gi opp fordi om man ikke kommer opp eller ned, man bytter bare gir.

Karin er ekstremt entusiastisk og fryktfjernende. Ta det fra en reddhare som tenkte på å rømme første gang, og så ble hekta!"

(Kristin B Bruun)

Elena Maria Nordstrøm

Elena Maria Nordstrøm

Jeg opplever at jeg nå kan synge. Blitt sterkere og med mer selvtillitt etter det. Og vet du? Hadde ikke opplevd dette uten deg og din lekne kloke kunnskap. !!

Nå har jeg også turt å synge på min datters konfirmasjon.

Karoline

Tusen takk for din fantastiske, flotte og lekne måte å lære bort på. Jeg glemmer jo tid og sted. Men best av alt, jeg  glemmer nesten at jeg er meg, du vet, ho som hverken kan eller skal synge.

 

Elena Maria Nordstrøm
profilbilde.Stephen

Om sangpedagogen Karin Destainville Dammen

Karin Destainville Dammen har vært sangpedagog i 14 år.

Hun er en ildfull og omsorgsfull sangpedagog med fantastiske teknikker og øvelser som forløser stemmen.

Med en kombinasjon av konkrete teknikker og frigjørende øvelser guider hun kursdeltakerne omsorgsfullt og med masse humor til større frihet i stemmen.

Hun er utdannet i complete vocal techniqe som er en anerkjent og forskningsbasert tilnærming til stemmen basert på kroppens og stemmens anatomi. Du er i trygge hender. I tillegg til at hun har jobbet med dette i over 14 år har hun også fordypet seg i Roy Heart theater inspirert tilnærming til sang. En mer leken, utforskende og kreativitets fremmende tilnærming til sang.

Karin har tidligere vært pedagogisk konsulent og har profesjonsstudiet i pedagogikk, mellomfag psykologi og grunnfag litteraturvitenskap.

Karin har også mye erfaring med meditasjon, yoga og kroppsbevissthet. Som hun bruker i oppvarminger og øvelser som raskt hjelper til å redusere spenninger i hals og kropp, som ofte kan være med på stenge for den frie sangen. Det flettes ofte inn humor og lekenhet og følelser, og finnes det noe mer befriende enn en god latter? Eller kontakt med kroppen og følelsene?

Karin Destainville Dammen er også utøvende artist og har holdt mange konserter med både egne sanger og andres. Hun er kanskje mest kjent for sine hundrevis av Edith Piaf konserter med sitt lille røde trekkspill.

Undervisningen hennes favner et hav av ulike sjangre fra pop til viser, Balkan, rock og følelsesladet musikk. Hennes metoder kan brukes i alle sjangere.

Hjertelig velkommen til et unikt gratiskurs som vil sette spor i stemmen din for alltid.

Slipp stemmen løs!