Ulike musikalske prosjekter

Het mix av franske Chansons, tango, balkan og andre lidenskapelige låter

trio3)
Karin synger 3

Ønsker du en konsert du sjelden vil glemme? Eller en spesiell velkomst til dine gjester? Fransk sjel og en touch av balkan – Intenst, følelsesladet og magisk. En mektig coctail av balkan, sigøynermusikk, sefardiske innslag, tango og franske egenkomponerte låter (av Karin som synger på flytende fransk). La deg forføre inn i en verden av heftige rytmer og lidenskap. Med et utvalg av dyktige musikere spiller Karin alt du kan drømme om av musikk med stil, eleganse og magi. 

Karin har slått an med egenkomponerte franske chansons som setter følelsene i sving med både humor, lidenskap og skjønnhet.
Det er spennende med musikk som kommer fra så forskjellige land og kulturer, og hvor man likevel kan høre den røde tråden...det som binder oss sammen.
Karin samarbeider med trekkspiller og trubadur Trond Romstad. Her er det både balkan, tango, franske chansons og inkluderer Edith Piaf.
Trioen Mizou er kjent for sitt spenn mellom det vare og rørende og en eksplosiv lidenskap av krutt. De har også et spennende samspill på scenen. De har spilt både for den kulturelle skolesekken, grønn festival, og på scener som Hellviktangen på Nesodden, Cafeteateret og cafe magenta i Fredrikstad.
Mizou trio består av Karin Destainville Dammen med sang og trekkspill, Maria Degerfors på fiolin og Maria Bovin De Labbé på perkusjon.
Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.
Mvh Karin
magenta Karin og Trond