Gratis sangkurs rett hjem

Gode oppvarmingsøvelser

Ofte er det spenninger i kroppen og halsen som stopper deg fra å få til det du vil i sangen. Lær gode oppvarmingsøvelser som gjør at det blir lettere å synge, du treffer de vanskelige tonene og du slipper å bli hes og sliten i stemmen.

Lær å treffe de lyse tonene og få kraft på stemmen. Lær om stemmens 5 ulike syngemåter inspirert av complete vocal Technique, en anerkjent og forskningsbasert tilnærming til sang. Dette FUNKER! 

Støtte øvelser 

Lettfattelige og morsomme øvelser som hjelper deg å bruke magen og ryggen riktig når du synger. Dette er grunnmuren i sang og er superviktig om du er helt nybegynner eller erfaren.

Fortolkning og innlevelse

Lær å synge med innlevelse og følelse så det blir mer spennende å synge og du berører de som hører på. Lær å synge fra hjertet og levra!

SLIPP STEMMEN LØS!

 

 

tilbakemelding Monica Karoline
243131408_227407796081695_6821628394969075069_n
profilbilde.Stephen

Om sangpedagogen i slipp stemmen løs!

 

Karin Destainville Damme er en entusiastisk og omsorgsfull sangpedagog. Hun deler raust av sitt skattkammer av øvelser som forløser stemmen.

 

Med en kombinasjon av konkrete teknikker og frigjørende øvelser guider hun kursdeltakerne omsorgsfullt og med masse humor til større frihet i stemmen.

 

Hun er utdannet i complete vocal technique som er en anerkjent og forskningsbasert tilnærming til stemmen basert på kroppens og stemmens anatomi. Du er i trygge hender.

 

I tillegg til at hun har jobbet med denne tilnærmingen i over 14 år, har hun også fordypet seg i Roy Heart theater inspirert tilnærming til sang. En mer leken, utforskende og kreativitets fremmende tilnærming til sang.

 

Hun har i tillegg en sterk interesse for hvordan vi gjennom avspenning, bevegelse, tilstedeværelse og fantasi, kan finne tilbake til stemmen.

 

Karin har har profesjonsstudiet i pedagogikk (6,5 år på UIO), mellomfag psykologi og grunnfag litteraturvitenskap. Så du er i trygge hender.

 

Hun har også mye erfaring med meditasjon, yoga og kroppsbevissthet. Du vil få effektive øvelser som raskt hjelper til å redusere spenninger i hals og kropp, noe som er krutt for å forløse sangen.

 

Det flettes ofte inn humor og lekenhet og følelser, og finnes det noe mer befriende enn en god latter? Eller kontakt med kroppen og følelsene, når du skal synge?

 

Karin er også utøvende artist og har holdt mange konserter med både egne sanger og andres. Hun er kanskje mest kjent for sine hundrevis av Edith Piaf konserter med sitt lille røde trekkspill. Hun komponerer og fremfører også egne komposisjoner.

 

Undervisningen hennes favner et hav av ulike sjangre fra pop til viser, Balkan (sigøynermusikk), rock og følelsesladet musikk. Hennes metoder kan brukes i alle sjangere.

 

Hjertelig velkommen til et unikt gratiskurs med fare for at du kan komme til å finne mer frihet i stemmen din og skjønne litt mer av hva som skjer når du synger! Kanskje finner du mer kraft i stemmen din, eller oppdager at du hadde lyse toner på lur?

 

Slipp stemmen løs!