Skriv inn epostadressen din her, og få reprise av sangkurset slipp stemmen løs,  hvor du vil lære spennende sangøvelser som øker sangglede og gjør det lettere å synge! 

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Karin med inspirasjon og tips til å utvikle sangstemmen. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke avmelding. 

*

På gratiskurset vil du lære:

Gode oppvarmingsøvelser så tonene glir lettere når du synger og du finner krafta di.

Hvordan fortolke en sang.

Hvordan synge så det blir levende og spennende å synge og høre på. Hvordan sette ditt særpreg på en sang og synge fra ditt innerste?

Du vil lære gode øvelser for støtte og for å komme lysere.

Lettfattelige og morsomme øvelser som hjelper deg å bruke magen og ryggen riktig når du synger. Det er grunnmuren i sang.

Stemmens fire gir og falsett som gjør at du kan synge på helt nye måter.

Dette er i stor grad basert på komplett vokalteknikk som er over 20 år med seriøs forskning på hvordan vi best kan bruke stemmen. Ved å "bytte gir" kan du plutselig få til det du trodde var umulig når du synger.

Tilbakemeldinger fra sangkurs

"Så når jeg oppsummerer noe av det jeg har lært av deg, er det også tryggheten i å synge i vei. Jeg våger meg på å utforske lysere toner, lytter til hvordan andre synger.

Jeg har også begynt å spille piano igjen, så jeg kan synge til og leker med å lage egne sanger." (Margaret Heldor)

 

Kine Cecilie

Kine Cecilie

Karin sine kurs ER magiske når det kommer til stemmeutvikling, så her har du kommet til riktig pedagog. Det vet jeg alt om, siden jeg startet og nå har jeg vidt forskjellige stemmer faktisk.

 

Karin setter stemmen til liv på så mange måter! Hun har en proppfull verktøykasse av sangteknikker, både mer teknisk og mer ubevisst fremkallende. Ikke minst har hun et vesen som inspirerer til å intensivere livet, og gjøre mer av det man elsker!

 

"Jeg har lært at stemmen er som en bil, med flere gir.

At man ikke behøver å gi opp fordi om man ikke kommer opp eller ned, man bytter bare gir.

Karin er ekstremt entusastisk og fryktfjernende. Ta det fra en reddhare som tenkte på å rømme første gang, og så ble hekta!"

(Kristin B Bruun)

 

 

Elena Maria Nordstrøm

Elna Marie Nordstrøm

Jeg opplever at jeg nå kan synge. Blitt sterkere og med mer selvtillitt etter det. Og vet du? Hadde ikke opplevd dette uten deg og din lekne kloke kunnskap. !!!!

Kommentar fra sangpedagogen: Nå har hun også turt å synge på sin datters konfirmasjon. Gratulerer!!

profilbilde. Inger fra Amta...

Om sangpedagogen bak slipp stemmen løs

Karin Destainville Dammen har vært sangpedagog i over 14 år.

Med en kombinasjon av konkrete teknikker og frigjørende øvelser guider hun kursdeltakerne omsorgsfullt og med masse humor til større frihet i stemmen.

Hun er utdannet i complete vocal techniqe og har over 14 års erfaring med Roy Heart theater inspirert tilnærming til sang.

Karin har tidligere vært pedagogisk konsulent og har profesjonsstudiet i pedagogikk, mellomfag psykologi og grunnfag litteraturvitenskap.

Karin har også mye erfaring med meditasjon, yoga og kroppsbevissthet. Som hun krydrer forsiktig i kursene når det trengs.

Karin Destainville Dammen er også utøvende artist og har holdt mange konserter med både egne sanger og andres. Hun er kanskje mest kjent for sine hundrevis av Edith Piaf konserter med sitt lille røde trekkspill.

Undervisningen hennes favner et hav av ulike sjangre fra pop til viser, Balkan, innom jazz og blues. Hennes metoder kan brukes i alle sjangere.

Hjetelig velkommen til et unikt gratiskurs som vil sette spor.

Slippstemmenlos.no